image
Sursa foto: IPN

Ambasada Republicii Moldova la Paris își sistează serviciile consulare din cauza coronavirusului

Ambasada Republicii Moldova la Paris își va sista activitatea consulară în perioada 10-24 martie din cauza epidemiei de cornavirus, anunță Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene. Perioada ar putea fi prelungită în funcție de evoluția situației epidemiologice și recomandările autorităților de resort.

Potrivit MAEIE, decizia vine ca urmare a creșterii numărului de contaminări cu COVID-19 pe teritoriul Franței, dar și ținând cont de recomandările autorităților moldovenești și franceze,

În același timp, Secția consulară va continua să activeze în regim extraordinar doar pentru situațiile de extremă urgență, cu programare în prealabil la numărul de telefon: + 33 6 23 12 76 05. Programările se fac pentru perfectarea titlului de călătorie pentru plecare urgentă în Republica Moldova (justificată documentar), accidente, decese sau calamități naturale.

De asemenea, MAEIE amintește despre importanța respectării măsurilor de protecție și prevenție a răspândirii virusulogice emise de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Agenția Națională pentru Sănătate Publică, de autoritățile competente din țările de călătorie, precum și de Organizația Mondială a Sănătății.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: