Într-un interviu acordat Gazzettei dello Sport, Cristiano Ronaldo afirmă că i-ar plăcea ca rivalul său să ajungă în Italia, într-o bună zi.

"Nu este nicio întrecere între mine și Messi. Nu-mi place când sunt comparat cu el, nu este drept. Dacă vă uitați la statistici, veți vedea că am avut succes la toate cluburile la care am evoluat. Nu trebuie să demonstrez nimic. De asemenea, mi-am schimbat viața de fiecare dată, părăsind zona de confort.

Dacă îmi lipsește Messi? Poate că da. El este încă în Spania. Poate eu îi lipsesc lui mai mult. Mi-ar plăcea ca el să ajungă în Italia într-o bună zi. Să facă la fel ca mine: să accepte provocarea! Dacă e fericit acolo, îl respect. E un jucător fantastic și un băiat bun.", a afirmat Cristiano Ronaldo.

Lionel Messi (31 de ani) a evoluat toată cariera la FC Barcelona. Celebra academie La Masia l-a luat din Argentina, de la Newell's, pe vremea când fotbalistul avea 13 ani. Messi a afirmat că i-ar plăcea să-și încheie cariera la Newell's Old Boys.

De partea cealaltă, Cristiano Ronaldo (33 de ani) a evoluat la Sporting Lisabona, Manchester United, Real Madrid și Juventus. Messi și Ronaldo au câștigat împreună 10 Baloane de Aur.