image
Sursa foto: Moldtelecom

Moldtelecom oferă gratuit cartele de telefonie mobilă; De sărbători, mai aproape de familie

De Paști, multe familii se reunesc. Cei care lucrează sau care trăiesc pentru hotare revin pentru a-și revedea părinții, casa părintească sau rudele. Compania Moldotelecom, cu suportul Poliției de Frontieră, a făcut ca această întâlnire să aibă loc chiar din primele momente de revenire în țară.

Sărbătorile de Paști sunt un prilej important de reuniune cu familia, iar comunicarea ne ajută să îi avem pe cei dragi mereu aproape.

În perioada 29 aprilie – 2 mai, la trecerea de frontieră de la Leușeni, toți cei care au revenit acasă au primit câte o cartelă preplătită de la compania Moldtelecom. Astfel, aceștia au posibilitatea să comunice gratuit cu cei dragi chiar din primele clipe.

Cartela îți oferită un bonus de bun venit, care include minute nelimitate în rețea, 5 GB internet mobil, 100 minute naționale și acces non-stop la Rețele Sociale + Chat: Instagram, Messenger, TikTok, WhatsApp, Facebook, VKontakte, Odnoklassniki și Wikipedia, toate valabile 30 de zile. Iar pentru 50 de lei în plus, ai 500 minute naționale și 20 GB.

Printre cei care au primit cartele Moldtelecom s-au enumerat și persoane de alte naționalități, care au decis să viziteze Republica Moldova de sărbătorile de Paști: „Mulțumim pentru această oportunitate. Astfel, îmi voi putea suna părinții cu ocazia sărbătorilor de Paști chiar din Chișinău, direct de pe această cartelă. Sărbători fericite!”.

Noutăţile partenerilor

comentarii: