image
Sursa foto: Getty Images

În loc să meargă la Casa Albă la întâlnirea campionilor cu preşedintele SUA, a jucat golf cu un dealer de droguri

La mulţi ani distanţă de o întâmplare care a creat multă vâlvă în Statele Unite, celebrul baschetbalist Michael Jordan, 57 de ani, a recunoscut că în 1991 nu a dat curs invitaţiei la Casa Albă pentru că s-a dus să joace golf pe bani cu un dealer de droguri!

În ziua în care preşedintele SUA, George Bush, îi primea pe cei de la Chicago Bulls la Casa Albă, Michael Jordan a lipsit. Clubul a încercat să-l salveze, declarând că marea vedetă a plecat într-o vacanţă cu familia, sejur stabilit cu multă vreme înainte.

În producţia "The Last Dance" (Ultimul dans), documentarul se ocupă despre ultimul sezon jucat de celebrul Michael Jordan la Chicago Bulls. Anul în care a câştigat al 6-lea inel de campion în NBA.

De fapt, Jordan se afla în Carolina de Sud pentru a juca golf cu James "Slim" Bouler, un traficant de droguri condamnat ulterior la 8 ani de închisoare pentru spălare de bani.

Ziua respectivă s-a încheiat cu Bouler reţinut pe aeroport, iar poliţia a descoperit asupra lui un cec în valoare de 57.000 de dolari semnat de Jordan. S-a spus că este vorba despre un împrumut, dar mulţi nu au crezut, după cum aminteşte Marca.

"A fost reacţia mea imediată în presă pentru a evita ruşinea şi disconfortul de a fi legat de jocurile de noroc", avea să recunoască Jordan ulterior.

După mulţi ani, la procesul condamnării lui Bouler, Michael Jordan a recunoscut că era vorba despre suma pe care a pierdut-o pe terenul de golf unde s-a dus în loc să meargă la Casa Albă. Întâlnirea şi pariurile puse cu Bouler au fost motivul absenţei celui considerat cel mai mare baschetbalist din istorie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: