Potrivit poliției, astăzi la ora 02.45 în Serviciul de Gardă a IP Fălești a parvenit înștiințarea telefonică precum că în localitatea Năvârneț, raionul Fălești, a izbucnit un incendiu.

În rezultatul măsurilor de constatare efectuate la fața locului, s-a stabilit, că astăzi, în jurul orelor 02.40 un cetățean cu vârsta de 61 de ani, din localitatea Năvârneț, raionul Fălești, a fost trezit de către soția acestuia, în vârstă de 60 de ani, deoarece a simțit un miros de benzină în locuință.

Mergând în camera vecină, a văzut cum ginerele său, a incendiat camera cu o brichetă și s-a încuiat în cameră.

Stăpânul gospodăriei a ieșit afară, împreună cu soția lui și fiul lor de 30 ani, ulterior afară a ieșit și ginerele, care cu o bucată de tablă și-a efectuat tăieturi în regiunea brațelor și a gâtului.

În camera ginerelui a fost depistat cadavrul fiicei acestuia, în vârstă de nouă ani. În urma leziunilor, cetățeanul Republicii Azerbaijan, a fost transportat la Spitalul raional în stare inconștientă.

Din explicațiile socrilor, ginerele locuiește cu ei de aproximativ 11 ani. La moment fiica lor este plecată la muncă în Italia. Cu o zi înainte, soția individului i-ar fi spus că și-a găsit un alt partener de viață și nu se va mai întoarce acasă.

Acesta fiind unul dintre motivele care l-ar fi dus pe bărbat să recurgă la un asemnea gest criminal.

Pe caz este pornit proces penal, iar alte circumstanțe se stabilesc.