image
Sursa foto: acasa.ro

O mamă și-a îmbătat copilul cu votcă ca acesta să doarmă în timp ce ea petrecea. Câteva zile mai târziu, băiețelul a murit

Un copil care se lupta cu o infecție virală a murit după ce mama lui a refuzat să-l lase internat în spital pentru a primi tratament. Ea l-a îmbătat apoi cu votcă, pentru ca micuțul să doarmă în timp ce ea petrecea.

Mama din Rusia, pe numele ei Nadezhada Yarych, i-a dat micuțului Zakhar o cantitate necunoscută de alcool pentru a sigura că el nu o deranjează în timpul sărbătorilor.

Copilul a murit în orașul Șebekino, în vestul Rusiei.După ce a fost externat din cauza infecției virale, micuțul a murit pe 5 ianuarie, iar o autopsie a arătat că Zakhar avea o cantitate mare de alcool în sânge, însă cauza principală a morții este infecția de care suferea, scrie Libertatea.ro.

Poliția a pornit o anchetă și îi investighează pe cei care trebuiau să aibă grijă de el: mama lui și tatăl lui adoptiv. Cel din urmă era conștient de tratamentul la care era supus, însă nu a făcut nimic.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: