image
Sursa foto: jurnal.md

Igor Dodon nu va participa la dezbateri electorale cel puțin până la 1 noiembrie

Șeful statului spune că nu va participa la dezbateri electorale, cel puțin până pe data de 1 noiembrie. La fel Igor Dodon susține că în această campanie electorală nu va pomeni numele niciunui concurent electoral.

Președintele Igor Dodon menționează că grupul de inițiativă în susținerea candidaturii sale a colectat deja semnăturile necesare pentru a fi înregistrat în cursa electorală pentru prezidențialele din 1 noiembrie, însă acestea vor depuse la autoritatea electorală centrală mai târziu.

„Deja avem colectate toate semnăturile. Mi-au raportat colegii, care se ocupă cu colectarea semnăturilor, că cele 25 de mii de semnături au fost colectate. Nu ne vom grăbi să le depunem. Probabil mâine, poimâine vor fi făcute verificările pe fiecare listă separat, de către colegii noștri din staff. Și săptămâna viitoare sau peste o săptămână, pentru că termenul legal de a merge cu tot pachetul pentru înregistrare este 30 septembrie, dacă nu greșesc. Timp mai este”, a declarat Igor Dodon în cadrul unei ediții speciale la un post privat de televiziune, în seara de 16 septembrie.

Igor Dodon a menționat că în această campanie electorală nu va pomeni numele niciunui concurent electoral, „pentru că pe oameni nu-i interesează învinuirile reciproce”. Acesta susține că își dorește ca toți concurenții electorali să vină cu lucruri concrete pentru dezvoltarea statului.

Președintele a mai spus că a luat decizia să nu participe la dezbateri electorale, cel puțin până pe 1 noiembrie. De asemenea, a decis că nu va utiliza în această campanie panourile publicitare pentru a se promova. Potrivit lui, „în condiții de pandemie și secetă, să cheltui bani pentru aceste lucruri este cinic”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: