image
Sursa foto: sport.es

Coutinho, momentul pe care îl așteaptă toată lumea la Barcelona: Debutează în Champions League pentru catalani

Fanii Barcelonei așteaptă cu sufletul la gură debutul în sezonul 2018-2019 din UEFA Champions League, competiția transmisă în următorii 3 ani la Digi Sport. Își pun mari speranțe în Philippe Coutinho, care a fost un adevărat "talisman" pentru catalani până acum, câștigând trofeul în toate competițiile în care a apărut în tricoul blaugrana: La Liga, Cupa Spaniei și Supercupa Spaniei.

Coutinho (26 de ani), transferat în iarnă la Barcelona, nu a putut juca în sezonul trecut pentru Barcelona în UEFA Champions League, pentru că o făcuse deja pentru Liverpool în acea stagiune. Acum, sud-americanul este gata de noua provocare.

"Coutinho Champions", a titrat Mundo Deportivo pe prima pagină a ediției de luni, din preziua debutului brazilianului în UEFA Champions în tricoul blaugrana. "Coutinho semnează în Champions League pentru Barcelona", a continuat cotidianul iberic, care a amintit că mijlocașul adus pe Camp Nou de la Liverpool a câștigat toate cele 3 trofee pentru care a concurat până acum la formația catalană. Mai mult, în doar 6 luni a devenit al treilea marcator al Barcelonei în sezonul trecut, după Messi și Suarez. A avut 10 goluri în a doua parte a stagiunii, depășindu-l pe Paulinho.

Coutinho poate debuta în UEFA Champions League în tricoul Barcelonei marți, la meciul cu PSV Eindhoven, formația antrenată de un fost mijlocaș al catalanilor: olandezul Mark van Bommel.

Alți 4 jucători ar putea să apară marți pentru prima dată la Barcelona în Champions League: Arthur, Lenglet, Malcom și Arturo Vidal, cu toții veniți în această vară.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: