image
Sursa foto: Getty Images

Bayern a găsit partenerul ideal pentru Robert Lewandowski! Ce ofertă pregătește pentru Son Heung-Min

Bayern Munchen pregătește o lovitură importantă pe piața transferurilor - a pus ochii pe starul lui Tottenham, Son Heung-Min.

Sud-coreeanul a refuzat deocamdată să semneze prelungirea contractului cu gruparea londoneză - înțelegerea actuală expiră în vara lui 2023, dar Son ar urma să ceară să plece de pe White Harte Lane dacă echipa nu prinde un loc de Champions League.

Son Heung-Min este unul din cei mai apreciați jucători în acest moment după ce a marcat 18 goluri și are 16 assist-uri într-un parteneriat remarcabil cu Harry Kane.

Iar Bayern crede că Son ar putea fi mult mai bun decât Leroy Sane în atac și un coechipier ideal pentru golgeterul Robert Lewandowski.

De aceea, campioana Europei este gata să-i ofere un contract pe 5 ani și un salariu tentant: 900 de mii de euro pe lună, adică peste 11 milioane de euro pe sezon.

Ar fi sub cele 18 milioane încasate de Lewandowski, dar peste salariul de 8 milioane al căpitanului Manuel Neuer.

Pentru Son ar fi o revenire în Bundesliga, unde a evoluat pentru Hamburg și Leverkusen, înainte de a se transfera în 2015 la Tottenham.

Sud-coreeanul a dat de înțeles că va cere transferul de la Spurs dacă trupa lui Jose Mourinho nu va juca în UEFA Champions League. De când joacă la Tottenham, nu a câștigat niciun trofeu, în timp ce Bayern a colecționat 6 doar în ultimul an.

Tottenham este la 3 puncte de ocupanta locului 4, Chelsea - londonezii au fost eliminați surprinzător de Dinamo Zagreb în Europa League, dar pot cuceri un trofeu peste 3 săptămâni când dispută finala Cupei Ligii Angliei cu Manchester City.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: