image
Sursa foto: captură Jurnal TV

„La cârciuma de la drum”, un nou sezon la Jurnal; Filmările celui mai tare show din noaptea de Revelion sunt în toi // VIDEO

Echipa de producție a filmului muzical „La cârciuma de la drum”, sezonul III, muncește cu abnegație pentru ca telespectatorii Jurnal TV să aibă parte de cel mai tare show în noaptea de Revelion. Cu scenariul lui Anatol Durbală, filmările se fac într-un loc amenajat în stil național. Producătorii promit un muzical inedit.

Actorii și întreaga echipă de producție au un scop bine determinat - telespectatorii Jurnal TV merită să vadă un produs original în noaptea dintre ani, cu muzică bună și umor de calitate. În acest sezon al „Cârciumii de la Drum”, rolul Gherghinei este jucat de Diana Decuseară Onica.

„Trebuie să știe telespectatorul că eu anul asta mă mărit, așa a decis scenaristul Anatol Durbală și responsabilitatea e mult mai mare, că mă așteaptă o nuntă. Mă onorează faptul că voi fi pe platoul de filmare alături de Mioara Velicu, alături de alți artiști mari pentru mine e o bucurie, o onoare. Se lucrează cu plăcere, cu entuziasm, toată lumea e curioasă, fraze arhaice, bine construite, scenariul are o legătură delicată”, spune actrița.

La realizarea show-ului de Revelion sunt implicați actori și interpreți consacrați, și vedetele Jurnal TV.

„Vor fi mai multe locații, vom avea artiști noi, inclusiv din România. Este mult de muncit, suntem în proces. Sunt multe emoții, nopți nedormite, dar credem că va fi un show cum nu ați mai văzut”, a menționat Leanca Grițcan, producător Jurnal TV.

Rămâneți alături de Jurnal TV și în noaptea dintre ani și în fiecare zi.

Citeşte mai mult despre

comentarii: