image
Sursa foto: Instagram

Kaka nu-și uită marea dragoste. "Când am ajuns acolo, m-a ajutat să cresc!"

Retras din fotbal în 2017 de la Orlando City, Ricardo Kaka (38 de ani) rămâne cu sufletul lângă AC Milan.

Într-un material publicat de Gazzetta dello Sport, brazilianul cu 92 de partide și 29 de goluri pentru Selecao își mărturisește dragostea pentru echipa din Serie A.

Fostul câștigător al Balonului de Aur a făcut parte dintr-o generație de excepție a Milanului, în perioada în care formația din "Cizmă" era condusă de Silvio Berlusconi și spune că urmărește partidele echipei sale de suflet.

"Mă uit la meciuri ca un admirator al fotbalului, dar dacă joacă Milan, nu pot să nu țin cu Milan! Simțul de apartenență la un club nu poate fi anulat! Îmi place amestecul lor de jucători tineri și fotbaliști cu experiență. Când am ajuns la Milan era o structură solidă care m-a ajutat să cresc.

Și acum e Ibrahimovic. El deține capacitatea de a face orice jucător să-și ridice nivelul, de a motiva un grup, asta pe lângă calitățile sale care sunt de-a dreptul nebune!", a declarat Ricardo Kaka.

Brazilianul a evoluat la Milan prima dată între 2003 și 2009, perioadă în care a marcat 70 de goluri în 193 de partide. Ulterior, a mai jucat pentru Diavoli în sezonul 2013-2014, când a înscris șapte goluri în 30 de partide.

Campion mondial cu Brazilia în 2002, Kaka a câștigat cu Milan Liga Campionilor, Supercupa Europei și Cupa Intercontinentală.

Kaka a mai evoluat la Sao Paulo, Real Madrid și Orlando City.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: