image
Sursa foto: jurnal.md

Incendiu într-un bloc de locuit din capitală; O femeie de 73 de ani risca să moară intoxicată cu fum

În dimineața zilei de 5 aprilie angajații IGSU au fost alertați să intervină la lichidarea unui incendiu izbucnit într-un bloc de locuit de pe strada Doga nr.30 din capitală.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 9:13. La fața locului au fost îndreptate 3 echipaje de intervenție. Ajunși, pompierii au stabilit că un apartament cu o cameră de la etajul 6 este cuprins de flăcări.

Salvatorii din cadrul Detașamentului salvatori și pompieri Ciocana au salvat proprietara apartamentului, o femeie în vârstă de 73 de ani, care risca să moară intoxicată cu fum.

Femeie din capitală, salvată din incendiu

https://www.jurnal.md/ro/news/fae040f2aa0b6837/incendiu-intr-un-bloc-de-locuit-din-capitala-o-femeie-de-73-de-ani-risca-sa-moara-intoxicata-cu-fum.html Posted by Jurnal.md on Sunday, 5 April 2020

Femeia a fost preluată de serviciul medical de urgență pentru ulterioare îngrijiri. Viața acesteia nu este în pericol.

incendiuincendiu

Mai mult, pompieri au evacuat alte 10 persoane de la etajele superioare pentru a evita intoxicarea acestora cu produsele arderii. Potrivit informațiilor preliminare, incendiul a afectat doar apartamentul cuprins de flăcări, fără ca arderea să obțină răspândire. Focul a fost complet lichidat la ora 10:46. Circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi investigate.

În ultimele 24 de ore, potrivit IGSU, salvatorii și pompierii au intervenit în peste 100 situații de risc.

incendiu râșcaniincendiu râșcani
incendiu râșcaniincendiu râșcani
incendiu râșcaniincendiu râșcani

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: