image
Sursa foto: jurnal.md

Șor: Ultimele atacuri fac parte dintr-un plan de distrugere a Partidului „ȘOR"

Retragerea imunității deputaților Denis Ulanov și Petru Jardan se înscrie într-un plan de distrugere a Partidului „ȘOR”. De această părere este liderul formațiunii, Ilan Șor, care consideră că dosarele penale în care sunt vizați cei doi parlamentari nu au nicio legătură cu legea și jurisprudența.

„Are loc punerea în practică a planului unor așa-numiți parteneri externi și al unor forțe politice din RM care sunt deranjați de Partidul „ȘOR”. Ce îi deranjează? Faptul că Partidul „ȘOR”, precum și Platforma „Pentru Moldova” nu se închină în fața nimănui, nu-și vând țara, sunt fermi pe poziții și se mișcă înainte”, a declarat Ilan Șor, într-o conferință de presă.

Potrivit lui, cei care stau în spatele acestui plan își doresc, să distrugă majoritatea parlamentară și să împiedice învestirea unui guvern capabil să scoată RM din criză.

„Punerea în aplicare a acestui plan a început când doamna Durleșteanu și-a retras candidatura. Ieri însă, în calitate de instrument a fost folosită procuratura. Am ajuns să trăim un adevărat marasm, când, pentru a distruge majoritatea parlamentară, s-au apucat să aresteze deputații”, a spus Ilan Șor.

Potrivit lui, scopul final al acestui plan este eliminarea Partidului „ȘOR” de pe arena politică.

„Republica Moldova se transformă într-un stat polițienesc, în care oamenii sunt intimidați, în care clasa politică este șantajată, nu se poate exprima liber și nici acționa în interesul cetățenilor”, a mai spus Ilan Șor. 

Potrivit lui, Denis Ulanov și Petru Jardan sunt „deținuți politici”: „Am încrederea că cetățenii vor opune rezistență în fața celor care au comandat și pun în aplicare acest plan”, a conchis sursa citată.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: