image
Sursa foto: Viorica Tataru/facebook

VIDEO: Dodon, huiduit de oamenii din satul de baștină a lui Voronin: „Cum vă poartă pământul, trădătorilor?!”

Ieri, 29 mai, liderul socialiștilor Igor Dodon, însoțit de președintele raionului Dubăsari, Grigore Filipov, a vizitat mai multe localități din raionul Dubăsari, inclusiv satul Molovata Nouă, aici fiind întâmpinat de mai mulți veterani, inclusiv din satul de baștină a fostului președinte, Vladimir Voronin.

Igor Dodon a fost întâmpinat de un grup de veterani din satul Corjova care l-au huiduit și l-au numit „trădător”.

„Ne-am obișnuit deja să vedem cum după ce le expiră mandatul, foștii președinți și deputați se prezintă cuminți în campanii electorale și bagă în seamă fiecare alegător, dar acest lucru nu durează mult. După alegeri, aceștia devin „небожители” (n.red. zei), iar majoritatea cetățenilor rămân singuri, față în față cu problemele lor”, a menționat fostul primar de Corjova, veteranul Valeriu Mițul.

Fostul primar a menționat că Igor Dodon s-a lăudat în cadrul întâlnirii cu locuitorii că după guvernarea PCRM și PSRM, cetățenii din RM ar fi început să trăiască mai bine.

„Ei compară probabil nivelul „mai bun” de trai cu cel al unui sătuc din Africa, unde oamenii își construiesc o colibă și au la intrare o capră. Desigur, în comparație cu acești oameni, noi trăim mai bine. Acest exemplu însă e de prost gust, iar mulți cetățeni înțeleg și nu sunt de acord cu tabloul pe care încearcă sa ni-l deseneze Dodon. Noi, veteranii, vedem cum stau de fapt lucrurile în toate domeniile, de aceea am huiduit delegația socialiștilor în speranta ca aceștia vor înțelege că cetățenii Republicii Moldova deja sunt imuni la minciunile lor electorale”, a spus fostul primar.

Ieri, pe platoul Cocieri, Igor Dodon a fost întâmpinat de veterani. „Ați venit aici ca să puteți trăda în continuare?”, l-au întrebat aceștia. „Ce are una cu alta?”, s-a interesat Igor Dodon precizând că nu el a instituit posturile mobile ilegale din perioada pandemiei.

„Întreba-ți-l pe Filipov ce-a făcut! Sunteti niște trădători de țară, nu vi-i rușine! Cum vă poartă pământul? Trădătorilor!”, i-a numit oamenii din localitate.

Amintim că președintele raionului Dubăsari, cel care l-a însoțit ieri pe Igor Dodon la Corjova, a scandalizat anterior opinia publică numind localităţile Corjova, Vasilevca și Roghi „parte a Transnistriei”, motivând că din această cauză el nu ar fi putut asigura ordinea publică și nu ar fi putut înlătura obstacolele create artificial în perioada pandemiei, obstacole ce îngrădesc drepturile şi libertăţile de circulaţie, dreptul la muncă şi dreptul de proprietate.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: