image
Sursa foto: Jurnal.md

Igor Dodon, după închiderea secțiilor de votare: „Suntem gata de orice scenariu, și să învingem, și să nu învingem”

Candidatul independent, Igor Dodon, susţinut de către Partidul Socialiştilor, a făcut declarații de presă după închiderea secţiilor de votare.

„Avem o prezență la vot mai mare decât cum a fost cu patru ani în urmă, când am învins în turul doi. O să vedem cu cât va fi mai mare. Avem o participare foarte mare în diasporă, în Est și în Vest, dar și în stânga Nistrului. Nu vreau să vin acum cu aprecieri cum a avut loc acest scrutin. Primim semnale despre unele încălcări în special la votul din diasporă. De aceea o să mă abțin să dau aprecieri până vom acumula toată informația”, a spus Igor Dodon.

Igor Dodon a mai declarat că potrivit unui sondaj intern el ar fi obținut un scor mai mare în actualul scrutin decât contracandidatul său.

„Eu sunt destul de optimist referitor la rezultatele acestui scrutin.

Măsurările noastre și calculele interne arată că conducem la o diferență destul de mare în interiorul țării. Asta fără diasporă și fără Transnistria, de aceea o să așteptăm când vor fi numărate toate voturile și vom veni cu declarații suplimentare”, a spus Igor Dodon.

Candidatul la funcția de președinte a mai spus că este gata de orice scenariu, fie că va pierde ori că va câștiga actualul scrutin.

„Suntem gata de orice scenariu, și să învingem, și să nu învingem. Cred că la fel cum îi gata și oponentul meu, dar noi trebuie să dăm dovadă de responsabilitate. A fost multă ură, s-a trecut de multe linii roșii, dar, gata alegerile s-au finalizat. Eu chem toată lumea la calm, liniște. Noi avem nevoie de pace în RM, noi nu avem nevoie de destabilizare”, a mai spus Igor Dodon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: