image
Sursa foto: cinemania.ro

McGregor, alături de cei mai periculoşi mafioţi din Irlanda

Connor McGregor, excentricul luptător MMA, a ieşit din nou în evidenţă, după ce în ultima săptămână a ţinut capul de afiş al tabloidelor de scandal. Irlandezul apare într-o fotografie alături de doi gangsteri din Dublin, asta după ce a fost arestat în SUA în urma unui incident provocat înaintea galei UFC 223.

The Sun a publicat o fotografie în care Connor McGregor apare alături de fraţii Murray, doi oameni extrem de periculoşi din Dublin. Totul după ce în ultimele zile a fost cap de afiş în ziarele de scandal în urma unui incident care a avut loc în SUA, înainte de ultima gală UFC: McGregor a fost arestat după ce a aruncat cu un cărucior în geamul unui autocar plin cu sportivi, rănind mai mulţi dintre ei.

Campionul MMA apare în poză lângă Andrew şi Jonathan Murray, mafioţi cu 66 de capete de acuzare pentru care au fost şi la închisoare.

Connor McGregor a fost eliberat din arestul poliţiei americane pe cauţiune până pe 14 iunie, când va fi judecat cazul său, după incidentul provocata în SUA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: