image
Sursa foto: poliția.md

Percheziții la Ungheni: Marijuană și plante de cânepă, ridicate din locuința unui bărbat; Unul dintre suspecți, reținut

Forțele de ordine au efectuat ieri, percheziții la domiciliile unor locuitori ai raionul Ungheni, într-o cauză penală pornită pe faptul acțiunilor ilegale ale unui grup de persoane, specializat în semănat, cultivare, păstrare și punerea în circulaţie ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora, în proporții deosebit de mari.

Acțiunile suspecților au fost documentate cu aplicarea măsurilor speciale de investigații, cât și a acțiunilor de urmărire penală.

Ca urmare a perchezițiilor efectuate, la domiciliul unuia dintre bănuiți au fost depistate și ridicate 280 plante de cânepă uscate și aproximativ 500 de grame de marijuana mărunțită sub formă uscată, pregătite special pentru vânzare.

poliția.mdpoliția.md

Unul dintre suspecți a fost reținut pentru 72 de ore, iar ceilalți urmează să fie prezentați la organul de urmărire penală.

La moment se întreprind acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea și a altor persoane implicate în această schemă infracționala.

poliția.mdpoliția.md

Dacă instanța de judecată îi va recunoaște vinovați, aceștia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la șapte la 15 ani, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la doi la cinci ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: