image
Sursa foto: agerpres.ro

Natalia Vodianova şi Antoine Arnault şi-au spus „Da” la Paris

Fotomodelul şi actriţa rusă Natalia Vodianova şi omul de afaceri francez Antoine Arnault s-au căsătorit într-o ceremonie civilă simplă, la Primăria din Paris.

Încă de săptămâna trecută mass-media franceze avertizau cu privire la uniunea civilă dintre Natalia Vodianova şi Antoine Arnault, însă de abia luni a fost oficializat anunţul după ce fotomodelul a publicat câteva imagini de la ceremonia care a încununat zece ani de relaţie cu Antoine Arnault. "Oui", a scris ea simplu sub aceste imagini.

Cuplul şi-a anunţat căsătoria la începutul anului 2020, însă pandemia de coronavirus a împiedicat organizarea nunţii între Natalia Vodianova, în vârstă de 38 de ani, şi Antoine Arnault, în vârstă de 43 de ani. Antoine este fiul lui Bernard Arnault, directorul celui mai mare conglomerat de modă din lume, LVMH.

Cei doi au împreună doi copii, Maxim şi Roman, care s-au alăturat celor trei copii ai fotomodelului din căsătoria anterioară cu magnatul britanic Justin Portman: Neva, Viktor şi Lucas Alexander.

Celebră pentru stilul său elegant, Vodianova a purtat în ziua căsătoriei un compleu alb stil vintage, strâns în talie şi cu detalii amintind de rochiile de mireasă din Rusia, ţara sa natală. În mână, ea a avut un buchet simplu din flori de câmp. Coafura a fost de asemenea simplă, cu părul blond lăsat lejer pe umeri.

A trecut mult timp de când Natalia Vodianova a părăsit podiumul modei, deşi ea mai participă ocazional la unele defilări, la şedinţe foto, sau participă ca prezentatoare la programe de televiziune sau alte evenimente.

Ea a participat şi ca actriţă în cinci filme, printre care "Furia titanilor" unde a jucat rolul Meduzei, creatura mitologică ce îi transforma în stane de piatră pe cei care o priveau. Vodianova este cunoscută şi pentru acţiunile sale caritabile, ea fiind preşedinta asociaţiei de binefacere Naked Heart.

Noutăţile partenerilor

comentarii: