image
Sursa foto: oficial.md

Reacția directorului Moldovagaz la acuzațiile premierului: „Am făcut tot ce a depins de mine”

Directorul „Moldovagaz”, Vadim Ceban, a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook, în urma acuzațiilor aduse de premierul Natalia Gavrilița care a menționat azi în conferința de presă că Moldova-Gaz nu se ține de cuvânt și nu asigură presiunea necesară în rețeaua de gaze”.

„Să ia decizii și să-și asume responsabilitatea, este datoria fiecărui conducător! Niciodată în viață nu m-am gândit să mă eschivez de la responsabilități, indeferent ce aș face! Vă asigur că și în actuala situație am făcut tot ce a depins de mine ca să reacționez extrem de profesionist în contextul ultimelor schimbări”, a notat într-un mesaj scris în limba rusă pe facebook, directorul Moldovagaz.

Premierul a menționat azi că în situația în care Moldovagaz nu se ține de cuvânt și nu asigură presiunea necesară în rețeaua de gaze, autoritățile sunt nevoite să identifice urgent surse alternative de livrare a gazelor. În context, Natalia Gavrilița a anunțat că este necesară instituirea stării de urgență în sectorul de gaze.

Noutăţile partenerilor

comentarii: