image
Sursa foto: politia.md

Instanța a decis: Alexandru Pânzari, plasat în arest pentru 30 de zile în Penitenciarul nr.13

UPDATE 15:52 // Fostul șef al Inspectoratului General al Poliției și ex-ministru al Apărării, Alexandru Pânzari, reținut vineri în dosarul fostei Direcții nr.5 a MAI, a fost plasat pentru 30 de zile în arest preventiv, potrivit deciziei magistraților Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana.

UPDATE 12:39 // Alexandru Pânzari, fostul ministru al Apărării, a ieșit din sala de judecată în cătușe și însoțit de mascați.

Pânzari se declară nevinovat.

Ședința de judecată în care se va decide dacă fostul șef al Poliției Naționale, Alexandru Pânzari, figurant în dosarul fostei Direcției 5 a INI va fi arestat are loc în aceste momente la Judecătoria Chișinău cu sediul în sectorul Ciocana al capitalei.

Procesul se desfășoară cu ușile închise, iar la judecătorie au venit mai mulți colegi de partid ai lui Pânzari, între care șeful PDM, Pavel Filip.

Amintim că fostul șef al Poliției Naționale, Alexandru Pînzari, a fost reținut pentru 72 de ore, vinerea trecută, în urma unor percheziții la domiciliul și în automobilul său. Iar dosarul este cercetat prin prisma comiterii următoarelor infracțiuni: „abuz de serviciu”, „delapidarea averii statului”, „trecerea ilegală a frontierei de stat”, „divulgarea secretului de stat” și „fals în acte publice”.

Anterior, în acest dosar, au fost reținute alte trei persoane, între care Dorin Damir, finul de cununie al fostului lider democrat, Vlad Plahotniuc.

Video

Noutăţile partenerilor

comentarii: