image
Sursa foto: Getty Images

Messi şi Setien, divorţ public! Ce s-a întâmplat la Barcelona, după ratarea titlului

Barcelona a pierdut pe teren propriu cu Osasuna, scor 1-2, iar înfrângerea a coincis cu ratarea titlului în La Liga.

Lionel Messi a fost extrem de tranşant şi a transmis un avertisment, după partida de aseară. Spaniolii de la Marca au titrat: "Messi şi Setien, divorţ public".

Starul argentinian a lansat un atac indirect la adresa antrenorului, iar acesta ar fi semnalul "debarcării" lui Setien.

"Am spus-o acum mult timp. Dacă vom continua așa, va fi vreu să câștigăm Champions League. Dacă nu reacționăm nu vom câștiga cu Napoli.

Pauza e bună pentru noi, pentru a ne face ordine în gânduri, să ne gândim că sunt patru jocuri care îți pot da titlul pe care îl vrem toți. Dar pentru asta, trebuie să schimbăm multe și să facem multă autocritică. Nu cred că am pierdut din cauza arbitrilor”, a fost semnalul de alarmă tras de Messi, după eşecul de aseară.

Mesajul pare îndreptat spre Quique Setien, care în urmă cu ceva vreme afirma: "După ce am văzut în aceşti ani în fotbal, cred că putem câştiga UEFA Champions League".

Antrenorul Barcelonei şi-a asumat responsabilitatea pentru pierderea campionatului şi a dezvăluit că nu ştie dacă va mai continua pe banca grupării de pe Camp Nou.

"Sunt responsabil pentru această situaţie, sunt antrenorul echipei. Sper că vom avea altă faţă în UEFA Champions League, dar nu ştiu sigur ce va urma pentru mine. Dacă voi antrena Barcelona în Champions League? Sper, dar nu ştiu.

Sunt de acord cu comentariil lui Leo Messi despre autocritică. Trebuie să fim foarte atenţi în următoarele săptămâni", a afirmat Setien, după eşecul cu Osasuna.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: