image
Sursa foto: Getty Images

Real Madrid, gata să-l vândă pe Hazard! Belgianul s-ar putea întoarce la fostul său club

De doi ani la Real Madrid, club pentru care și-a dorit să joace foarte mult, Eden Hazard (30 de ani) ar putea pleca de pe ”Santiago Bernabeu” și s-ar putea întoarce la Chelsea, clubul la care a avut cele mai mari performanțe ca jucător.

Belgianul a fost adus la Real Madrid ca înlocuitor pentru Cristiano Ronaldo. A primit chiar și numărul șapte, dar nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, motiv pent care ar putea fi vândut. Presa internațională îi asociază deja numele cu Chelsea, fostul său club, mai ales că Hazard are în continuare relații bune cu oamenii de pe Stamford Bridge.

115 milioane de euro a plătit Real Madrid pentru a-l transfera pe Hazard în 2019, iar acum acesta s-ar putea întoarce la Londra pentru 60 de milioane, notează cei de la AS.com. Tuchel are deja numeroase soluții în ofensivă, cum ar fi Mason Mount, Kai Havertz, Timo Wener, Christian Pulisic sau Hakim Ziyech.

Cinci goluri și opt pase decisive sunt cifrele lui Hazard în două sezoane la Real Madrid, timp în care a strâns 43 de partide.

Alături de Chelsea, Hazard a câștigat de două ori titlul, o FA Cup, o Cupă a Ligii Angliei și două trofee Europa League.

40 de milioane de euro este cota de piață a belgianului, potrivit Transfermarkt.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: