image
Sursa foto: thehill.com

Simţul umorului: Tim Cook a devenit Tim Apple pe Twitter, după ce Donald Trump i-a greşit numele în timp ce-i vorbea // FOTO

Omul de afaceri Tim Cook şi-a modificat apelativul pe reţeaua de socializare online Twitter, în "Tim (logo Apple)", o fină ironie după ce preşedintele american Donald Trump i-a greşit numele în timpul unei întâlniri care a avut loc miercuri, la Casa Albă de la Washington.

Dacă pentru preşedintele american a fost o gafă, pentru CEO-ul companiei Apple, Tim Cook, momentul a fost o oportunitate de a-l ironiza fin pe Trump, care are frecvent disensiuni cu liderii din domeniul tehnologiei.

Ieri, la o zi după ce Trump s-a referit la Cook, într-o întrunire care a avut loc la Casa Albă, numindu-l "Tim Apple", omul de afaceri şi-a înlocuit numele de familie cu logo-ul Apple pe contul său de pe reţeaua de micro-blogging Twitter.

Cook nu a făcut un anunţ public în acest sens, dar fanii au remarcat imediat modificarea, scrie mediafax.ro.

Totuşi, doar utilizatorii Apple s-au bucurat de glumă, pentru că logo-ul companiei nu este vizibil decât pe dispozitivele de tip iPhone şi Mac. Pe sistemul de operare Windows, logo-ul apare ca un pătrat alb, iar pe Android variază de la un "X" la un dreptunghi de culoare gri.

În acelaşi timp, serviciul de presă de la Casa Albă a încercat să remedieze situaţia, punând în documentele ce conţin transcrierea întâlnirii o cratimă între cuvintele "Tim" şi "Apple", ca şi cum Trump ar fi făcut o pauză, posibil pentru a mulţumi atât şefului, cât şi companiei.

mediafax.romediafax.ro

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: