image
Sursa foto: Igor Grosu

Igor Grosu, ales în funcția de președinte al PAS

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a fost ales la șefia Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), pentru următorii patru ani. Acesta a fost singurul candidat înscris.

În aceeași zi, de 15 mai, cu 6 ani în urmă, a fost constituit Partidul Acțiune și Solidaritate. 6 ani. Am luptat, am învățat din greșeli, am unit societatea în jurul visului nostru comun, am alungat marii hoți de la cârma țării, am început să construim. Datorită vouă și împreună cu voi. Avem o mare responsabilitate să valorificăm încrederea pe care ne-au acordat-o cetăţenii, fiindcă aceasta legitimează acţiunile noastre. Echipa pe care o propun astăzi are o misiune istorică – să aducă Republica Moldova în rândul statelor europene! Și să aducă Europa acasă. Vom avea nevoie de implicare, vom avea nevoie de sfaturi, vom avea nevoie și de critică. Vom avea nevoie de fiecare moldovean ca să ne creștem patria frumoasă. Moldova va reuși!”, a declarat Igor Grosu.

Europarlamentarul Siegfried Mureșan, președintele delegației Parlamentului European în Comitetul Parlamentar de Asociere UE-Republica Moldova, invitat de onoare la Congresul III al PAS a spus că Moldova este astăzi, pentru toată Europa, un model de bună guvernare.

Ați dat statului cea mai bună echipă guvernamentală pe care Republica Moldova a avut-o în ultimii 30 de ani. Moldova va fi sprijinită, ajutată, indiferent de dificultățile care vor apărea. Moldova nu va fi singură. România și Europa vă sunt alături”, a punctat europarlamentarul.

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a fost singurul candidat înscris la șefia formațiunii.

Noutăţile partenerilor

comentarii: