image
Sursa foto: Jurnal.md

Chirtoacă, îndemn la mobilizare: Prin votul de ieri a fost relansată direcția proeuropeană furată de Plahotniuc, Șor, Dodon

Liderul Mișcării Politice Unirea Dorin Chirtoacă a îndemnat electoratul la mobilizare pentru turul doi al alegerilor prezidențiale din 15 noiembrie.

„Chiar dacă nu am câștigat foarte multe voturi, am câștigat respectul alegătorilor, nu doar a celor care au votat pentru mine, ci și a celor care au votat direcția pro-europeană, pentru că nu am forțat pe nimeni, dimpotriva am chemat la unitate și am dat de înțeles că e nevoie de eforturi comune pentru a-l pune la perete pe Igor Dodon.

Prin votul de ieri dat de oamenii conștienți de aici din Republica Moldova si din diasporă a fost relansată directia proeropeană și unionistă furată de Plahotniuc, Dodon și Șor cu mulți ani în urmă”, a menționat liderul MP Unirea.

Totodată Dorin Chrtoacă a ținut să precizeze că deși a eșuat lamentabil, Igor Dodon încă nu a fost învins difinitiv.

„Evident că vor încerca să se mobilizeze, dar deja au eșuat lamentabil mai si având Rusia cu serviciile ei secrete în frunte cu Lavrov, Narâșkin si Putin, în sustinerea lui Dodon.

De aceea trebuie să fim și mai mobilizati pentru turul doi al alegerilor, să fim și mai uniți, să avem o victorie zdrobitoare asupra acestei urâțenii pe care o avem în frunte cu Dodon și gașca lui rămasă de la Plahotniuc și Voronin. să ne mobilizăm ca în turul doi să avem o victorie bună, plină de speranță că mergem în direcția vest, spre Europa și România”, a mai spus Dorin Chirtoacă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: