image
Sursa foto: IMSP Spitalul Clinic Municipal Sfanta Treime

Tânăra împușcată mortal la Hâncești de logodnicul său era asistentă medicală; Mesajul transmis de instituția medicală

Ana Fantaziu, tânara de 23 de ani împușcată mortal de logodnicul său la Hâncești, era asistentă medicală la IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”. Aceasta activa în Departamentul Primiri Urgențe a instituției.

Tânăra născută în anul 1997 a studiat la Centrul de excelență în medicină și farmacie „Raisa Pacalo”, iar din anul 2019, după absolvirea studiilor și-a început activitatea la IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”.

Administrația IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime” a venit cu un mesaj de condoleanțe pe pagina de Facebook a instituției.

„Întregul colectiv exprimă sincere condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor, prietenilor și tuturor celor ce au avut posibilitatea să o cunoască şi să o aprecieze ca pe o asistentă medicală extraordinară şi om luminos. Zbor lin, Ana!”, se menționează în mesaj.

Amintim că pe data de 12 septembrie poliția a fost solicitată de către tatăl fetei, după ce în casa acestuia s-au auzit împușcături. Bărbatul le-a spus oamenilor legii că la domiciliul său a venit un bărbat de 28 de ani, prietenul fiicei sale, ulterior s-ar fi iscat un conflict spontan, între tânăr și stăpânii casei. Bărbatul de 28 ani i-ar fi amenințat pe toți cu moartea, după care proprietarul casei, în vârstă de 53 ani, a fugit din locuință, iar în urma lui a auzit mai multe împușcături din armă.

Angajații poliției au depistat în locuință două cadavre, unul aparține tinerei de 23 de ani (fiica apelantului) care a fost împușcată și cadavrul tânărului de 28 de ani, care s-a sinucis prin împușcare.

Bărbatul de 28 de ani deținea arma legal.

FacebookFacebook

FacebookFacebook
FacebookFacebook

Noutăţile partenerilor

comentarii: