image
Sursa foto: Profimedia

E gata! Real Madrid, acord total cu AS Monaco pentru transferul lui Aurelien Tchouameni. Suma uriașă plătită de iberici

Aurelien Tchouameni (22 de ani) urmează să fie noul jucător al celor de la Real Madrid, asta după ce ibericii au ajuns la un acord cu AS Monaco pentru transferul său.

Dorit și de PSG, francezul a preferat să meargă la gruparea de pe Santiago Bernabeu, chiar dacă s-a vorbit de o ofertă superioară financiar a trupei de pe Parc de Princes.

După ce Real Madrid a anunțat transferul lui Antonio Rudiger, pe care l-a luat liber de contract de la Chelsea, acum ibericii au bătut palma și cu AS Monaco pentru aducerea lui Aurelien Tchouameni pe Santiago Bernabeu.

Conform jurnalistului The Athletic, David Ornstein, înțelegerea între cele două cluburi este totală, iar "galacticii" vor plăti 80 de milioane de euro, la care se adaugă și bonusurile de performanță, de aproximativ 20 de milioane de euro.

Jucătorul din Hexagon urmează să semneze un contract valabil pentru următorii 5 ani.

Crescut în academia celor de la Bordeaux, Tchouameni a ajuns la AS Monaco în ianuarie 2020, pentru 18 milioane de euro.

Timpul petrecut la gruparea monegască, mijlocașul a avut o creștere evidentă în joc și pe a devenit o țintă pentru marile formații ale lumii, Real Madrid, PSG sau Liverpool.

Real Madrid tocmai a câștigat Champions League pentru a 14-a oară în istoria clubului, fiind de departe cel mai decorat din Europa din acest punct de vedere.

Formația iberică rămâne un "vis" pentru majoritatea jucătorilor, iar Marca anunță că 4 fotbaliști au fost propuși pe Santiago Bernabeu, iar 3 dintre aceștia vin din Premier League.

Conform sursei citate, Raheem Sterling și Gabriel Jesus, ambii de la Manchester City, Romelu Lukaku, de la Chelsea, și Rafael Leao, fotbalistul lui AC Milan, au ajuns "pe masa" lui Real Madrid.

Atacantul brazilian al lui City și extrema de la AC Milan au cele mai mari șanse de a ajunge pe Santiago Bernabeu, asta după ce s-a mai scris despre interesul spaniolilor pentru semnătura lor în actuala perioadă de mercato.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: