image
Sursa foto: facebook

Veronica Dragalin a trecut etapa de preselecție pentru funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție

Veronica Dragalin a trecut etapa de preselecție a concursului pentru funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție. Anunțul a fost făcut de comisia specială de preselecție a candidaților din cadrul Consiliului Superior al Procurorilor.

Potrivit deciziei Comisiei speciale, etapa de preselecție în cadrul concursului la funcția de procuror-șef al Procuratura Anticorupție a fost promovată de către candidata Dragalin Veronica, cu 9,8 puncte.

Decizia cu privire la rezultatele preselecției candidaților va fi remisă Consiliului Superior al Procurorilor. CSP urmează să adopte o hotărâre motivată prin care nominalizează candidatul și îl propune Procurorului General pentru numirea în funcția de procuror-șef al PA.

Veronica Drăgălin este Doctor of Law la University of Virginia School of Law şi procuror adjunct în secția de corupție publică și drepturi civile din biroul procurorului din districtul central al Californiei

A fost nominalizată la Premiul Național Young Federal Attorney şi la Premiul Procuror de Prim Rang pentru femeile din justiţia federală. Pe lângă limba română mai vorbeşte engleză, spaniolă, rusă, germană şi italiană.

Noutăţile partenerilor

comentarii: