image
Sursa foto: Getty Images

Un jucător al lui Real Madrid, depistat pozitiv cu COVID-19! Fotbalistul a fost titular în ultima etapă

Martin Odegaard (21 de ani) a fost testat pozitiv la COVID-19, în urma controlului de după meciul cu Real Sociedad, în care a evoluat 69 de minute.

Mijlocașul norvegian este singurul jucător al lui Real Madrid ale cărui rezultate au fost pozitive în urma testelor efectuate la întoarcerea de la San Sebastian, unde madrilenii nu au reușit să se impună. Totuși, toți jucătorii Realului au fost nevoiți să repete testul marți după-amiază, în conformitate cu protocolul sanitar din Spania. Dacă nu vor apărea alte rezultate pozitive, fotbaliștii grupării "blanco" vor putea să-și reia antrenamentele.

Odegaard este izolat la domiciliu și nu va face parte din echipa lui Zinedine Zidane la următorul joc, contra lui Betis, susține Mundo Deportivo. Este o pierdere semnificativă pentru madrileni, dat fiind faptul că antrenorul francez l-a folosit titular în prima rundă disputată de Real Madrid în noua stagiune din La Liga.

Venit în 2015 la Real Madrid ca o mare speranţă, Martin Odegaard nu a dat randamentul scontat şi a fost împrumutat în repetate rânduri. Ajuns la 21 de ani, norvegianul a "explodat" şi l-a convins pe Zidane să-l păstreze pe Bernabeu în acest sezon.

Tânărul norvegian a avut un sezon excelent la Real Sociedad, acolo unde a fost împrumutat în vara trecută, şi se părea că va continua încă un an la gruparea din San Sebastian. Însă, Odegaard a rămas la Madrid și a fost titular în etapa trecută, chiar împotriva echipei la care a avut cea mai bună stagiune din carieră.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: