image
Sursa foto: Getty Images

Manchester United a revenit cu o ofertă de 150 de milioane de euro pentru Ansu Fati! Ce răspuns a dat Barcelona

Manchester United pare hotărătâ să facă eforturi financiare considerabile pentru a-l aduce pe Ansu Fati (17 ani), fotbalistul Barcelonei, care a impresionat în acest sezon.

Deși lumea fotbalului se așteaptă la o perioadă delicată din cauza pandemiei de coronavirus, englezii par să nu țină cont de acest aspect, iar după o primă ofertă făcută pentru Fati, în valoare de 100 de milioane de euro, clubul de pe "Old Trafford" a revenit cu o propunere impresionantă.

De această dată, Manchester United ar fi făcut o ofertă de 150 de milioane de euro pentru Ansu Fati, potrivit celor de la The Times, care sunt citați de spaniolii de la Sport.

Totuși, conducătorii catalanilor nu ar fi mulțumiți nici cu această propunere și le-ar fi transmis celor de la United că trebuie să atingă suma prevăzută de clauza de reziliere din contractul tânărului jucător - 170 de milioane de euro.

Deși șefii Barcelonei au transmis recent că "nu au intenția de a folosi jucătorii din academie pentru a face bani", situația s-ar complica în cazul în care Manchester United sau un alt club ar fi de acord cu clauza de reziliere.

În acest caz, totul ar depinde doar de dorința jucătorului, care a fost rezervă neutilizată în meciul cu Mallorca, primul de la reluarea sezonului pentru FC Barcelona, scor 4-0.Ascensiunea lui Ansu Fati a fost una surprinzătoare, acesta fiind primul sezon al extremei la prima echipă a catalanilor. El a jucat în 24 de partide, reușind cinci goluri și o pasă decisivă.

La doar cinci zile după debutul la Barcelona, Ansu Fati a reuşit primul său gol pentru echipă, în meciul din deplasare cu Osasuna, din a patra etapă a campionatului spaniol. La 16 ani şi 304 zile, Fati a devenit cel mai tânăr marcator din istoria Barcelonei.

Tot în acest sezon, Fati a debutat în Liga Campionilor și a devenit cel mai tânăr marcator din istoria competiției, după ce a înscris în poarta lui Inter Milano, la vârsta de 17 ani și 40 de zile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: