image
Sursa foto: Profimedia

Ultimele detalii despre starea lui Sadio Mane, după ce a fost făcut K.O. la Cupa Africii

Sadio Mane, care s-a accidentat serios la cap în urma unui duel aerian în meciul cu Insulele Capului Verde (2-0), din optimile Cupei Africii pe Naţiuni, se simte bine după ce a fost internat pentru scurt timp într-un spital din Camerun.

''Totul este bine. Vă mulţumesc tuturor pentru mesaje", a scris Mane, sub o fotografie postată pe contul său de Instagram.

În meciul din optimi, disputat Bafoussam, Senegalul s-a impus prin golurile lui Sadio Mane (63) şi Bamba Dieng (90+2) şi va juca în sferturi cu învingătoarea din partida Mali - Guineea Ecuatorială, din 26 ianuarie.

Atacantul lui Liverpool a fost înlocuit în minutul 70, părând că resimte efectele unei coliziuni pe care a avut-o mai devreme cu portarul advers Vozinha. Alergând după un balon, în colţul careului mare, Mane s-a ciocnit cu Vozinha, care a fost eliminat după consultarea VAR.

Vozinha, conform unei fotografii postate pe site-ul oficial al Cupei Africii pe Naţiuni, l-a vizitat pe Mane la spital după meci.

Căpitanul Senegalului, Kalidou Koulibaly, a declarat că Sadio Mane va fi supus unor teste şi că a vorbit la telefon cu atacantul, care i-a confirmat că totul este OK: ''El nu a vrut să iasă de pe teren, dar nu trebuie asumat niciun risc. El este un jucător important pentru noi''.

Mane ar fi părăsit spitalul marţi seara, conform presei locale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: