image
Sursa foto: Getty Images

Dilemă teribilă! Ce răspuns a dat Zidane când a fost întrebat pe cine ar alege dintre Mbappe și Haaland

Kylian Mbappe a fost eroul lui PSG în victoria senzațională de pe Camp Nou, un motiv în plus pentru ca Real Madrid să încerce să-l transforme în ”galactic”.

Iar Zinedine Zidane a fost pus într-o dilemă la conferința de presă dinaintea meciului cu Valladolid.

Antrenorul madrilenilor a fost întrebat pe cine ar alege dintre Kylian Mbappe și Erling Haaland.

“Am văzut meciul dintre Barcelona și PSG, mă uit la toate, mi-a plăcut ce am văzut. Îmi place când văd jocuri frumoase, la fel ca oricine.

Mbappe și Haaland reprezintă prezentul și viitorul. Mai sunt jucători buni, Messi, Cristiano, Neymar...Dar ei sunt mai tineri.

Nu voi spune pe cine prefer, nu voi răspunde la această întrebare, dar e evident, fiecare are feblețile lui”, a declarat antrenorul Realului.

Mbappe nu a ascuns faptul că Zidane este unul din idolii lui, și antrenorul campioanei Spaniei a fost întrebat dacă măcar a discutat cu Florentino Perez despre transferul starului de la PSG.

”Nu am vorbit despre asta, am văzut că fanii îl cer la Real Madrid. Eu pot să spun că a jucat extraordinar, mi-a plăcut ce a reușit, dar m-am uitat ca orice spectator, pentru frumusețea jocului.

I-am studiat mișcările. Mbappe nu mai trebuie să dovedească nimănui nimic. Dar, ca să fiu bine înțeles, m-am uitat ca un fan și nimic mai mult”, a precizat Zidane.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: