image
Sursa foto: Getty Images

Real Madrid scapă de Bale pentru a-l transfera pe Jadon Sancho: Suma fabuloasă pe care o oferă Los Blancos

Real Madrid este foarte interesată de transferul lui Jadon Sancho de la Borussia Dortmund.

Gareth Bale nu vrea să plece de la Real Madrid, dar ar putea fi forţat să o facă. Agentul său ar fi primit un ultimatum din partea clubului şi îi caută galezului un contract, la fel de bun, în Anglia sau Franţa. Dacă în Anglia, lucrurile sunt incerte, pentru că Bale este şi pe lista lui Newcastle, dar şi a altor trei cluburi (Chelsea, Tottenham şi Manchester United), în Franţa, galezul poate avea o singură destinaţie: PSG!

Singura mare problemă o reprezintă salariul său uriaş, aproape 17 milioane de euro stagionali la Real Madrid. Cert este că Zidane nu contează pe serviciile sale, iar galezul ar putea fi obligat să plece, întrucât, scriu spaniolii, ar fi fost ameninţat că nu va mai prinde nici lotul.

Motivul din spatele plecării lui Bale, ar fi interesul pe care Real Madrid îl are pentru transferurile lui Haaland şi Jadon Sancho de la Borussia Dortmund. Dacă mutarea lui Haaland, pare ceva mai dificilă, Sancho ar putea ajunge pe Santiago Bernabeu pentru o sumă impresionantă: 100 de milioane de euro şi doi jucători la schimb.

Presa din Spania scrie că Real Madrid este dispusă să includă în tranzacţia Sancho doi fotbalişti doriţi de Borussia Dortmund. Unul dintre ei ar fi Brahim Diaz, iar cel de-al doilea, Luka Jovic. Nu ar fi vorba despre un transfer definitiv, ci de împrumuturi pentru două sezoane.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: