image
Sursa foto: Pinterest

Ce ne prezic astrele pentru astăzi, 17 august

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 17 august.

Berbec

Este o zi interesantă, în care vei avea ocazia să faci gesturi frumoase față de cei dragi, dar și să te bucuri de ceea ce îți oferă aceștia, atât cât pot și se pricep ei.

Taur

Toate relațiile sunt importante astăzi, în special cele cu persoanele la care apelezi în momentele grele. Nu poți controla relațiile, dar propriile impulsuri disctructive, da.

Gemeni

Poate că îți scapă unele dintre mecanismele subtile ale unor relații, dar îți poți păstra încrederea în propria intuiție care îți șoptește să ai încredere în acele relații.

Rac

De la cei dragi vine îndemnul de a lăsa în urmă problemele apăsătoare, dar tot de la ei vei înțelege și care le sunt nevoile reale, ca să ții cont de ele.

Leu

Ești nerăbdător să te asociezi cu persoane noi, ca să te poți desfășura așa cum dorești la serviciu. Problema e este necesară o perioadă de armonizare, pe care nu o poți sări.

Fecioară

Ai mari așteptări de la cei dragi și nu numai, dar intuiești că acestea pot deveni piedici în calea unor relații armonioase de care și tu ai nevoie.

Balanță

Poate fi un moment de grație, în care să alegi să te lași în voia unor sentimente frumoase și să le așezi pe acestea la baza unui nou stil de a relaționa cu toți cei din jur.

Scorpion

Ai șansa de a te elibera de o adevărată povară a confuziilor care îți afectează relațiile de orice fel, dar în special pe cele cu cei din anturajul apropiat.

Săgetător

Acumulezi experiențe, unele dintre ele dureroase, altele surprinzător de interesante. Toate acestea vor conta pentru viitoarea ta orientare profesională.

Capricorn

Ai multe de învățat de la cei dragi, dar astăzi vei dori să faci acest lucru pentru că nu mai poți ignora vocea propriei intuiții care te îndeamnă să le acorzi importanța cuvenită.

Vărsător

Una spui și alta simți și de aici nu iese nimic bun, de obicei. Relațiile cu cei din familie pot fi armonizate, dacă vei accepta să fii sincer cu tine.

Pești

Te poți bucura de o nouă etapă în relațiile cu cei din anturajul apropiat, una care vine ca o adiere de aer proaspăt. Trecutul are locul lui și nu e necesar să îl deranjezi acum.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: