image
Sursa foto: Getty Images

Zinedine Zidane ar urma să ajungă la PSG cu un star de la Real Madrid. Anunțul presei spaniole

Eliminarea lui PSG de către Real Madrid în optimile Champions League i-a convins pe oficialii de pe Parc des Princes că trebuie să ia măsuri dure la vară.

Din vară, șeicii care conduc clubul vor să facă o adevărată revoluție, care pleacă de la banca tehnică. Astfel, Mauricio Pochettino ar urma să fie înlocuit cu Zinedine Zidane, antrenor dorit de mult timp la Paris.

Însă fostul mare mijlocaș nu vine cu mâna goală, ci îl va aduce cu el pe Casemiro, de la Real Madrid. Anunțul este făcut de publicația El Nacional, care spune că Perez nu îl va lăsa să plece pentru o sumă mai mică de 40 de milioane de euro.

"Zizou" l-ar vrea și pe Benzema, numai că Florentino Perez a transmis că nu e de vânzare.

Casemiro a lucrat foarte bine cu Zidane la Real Madrid. El a fost punct fix în echipă, așa cum este și acum, când Ancelotti e antrenorul trupei blanco. Brazilianul a ajuns la 30 de ani și e convins că a încheiat un ciclu la Real Madrid, acolo unde joacă din iunie 2015.

Închizătorul, care mai are contract cu Real madrid până în iunie 2025, este văzut de Zidane drept partenerul perfect pentru Verratti la mijlocul terenului.

Pe lângă Neymar, de la parizieni ar urma să plece doi mijlocași, dacă vine Casemiro: Paredes și Wijnaldum. Însă ca mijlocași de închidere mai sunt Danilo Pereira și Gueye și e posibil să mai plece unul dintre ei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: