image
Sursa foto: Getty Images

Lukaku şi-a ieşit din minţi şi a sărit să-l bată pe Ibrahimovic. Ce a putut să-i spună Zlatan

AC Milan, cu Tătăruşanu în poartă, a fost eliminată de Inter Milano, scor 1-2, în sferturile Cupei Italiei.

Un moment extrem de tensionat a avut loc chiar înainte de pauză, iar protagonişti au fost Zlatan Ibrahimovic şi Romelu Lukaku. Cei doi foşti colegi de la Manchester United au avut un schimb dur de replici şi totul ar fi putut să degenereze dacă nu ar fi intervenit jucătorii celor două echipe.

Atacantul lui Inter şi-a ieşit din minţi şi s-a dus ameninţător spre adversarul său. Cei doi s-au ciocnit cap în cap, dar au fost despărţiţi repede de colegi. Ibrahimovic şi Lukaku au primit cartonaşul galben, însă schimbul de replici dintre cei doi a continuat.

În drumul spre vestiare, la scurt timp după conflictul iniţial, Lukaku a fost din nou extrem de iritat de afirmaţiile lui Ibrahimovic şi a vrut să sară din nou la bătaie. Belgianul a fost cu greu calmat de coechipieri.

Ulterior, în repriza secundă, Ibrahimovic a văzut al doilea galben după un fault şi a fost eliminat.

Presa internaţională a acordat spaţii ample conflictului, care a fost aproape să degenereze. Jurnaliştii străini au aflat ce l-ar fi enervat atât de tare pe Romelu Lukaku.

"Du-te şi fă-ţi rahatul tău de voodoo!", i-ar fi spus Ibrahimovic lui Lukaku, după care l-ar fi numit "măgar", scriu jurnaliştii italieni.

Ibrahimovic nu s-ar fi oprit aici şi s-ar fi legat şi de mama lui Romelu Lukaku, cea pe care belgianul a declarat în repetate rânduri că o venerează.

Ulterior, jurnaliştii de la CaughtOffisde au publicat şi replica atacantului belgian, pe drumul spre tunelul spre vestiare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: