image
Sursa foto: Getty Images

ŞOC total pe piaţa transferurilor: Cristiano Ronaldo pleacă de la Juventus şi semnează cu o echipă din afara Europei

Au mai rămas doar câteva luni până când Inter Miami va juca primul său meci din istorie în Major League Soccer. Pentru ca debutul echipei sale să nu fie unul dezamăgitor, David Beckham vrea să se asigure că va avea cel mai bun lot din campionatul nord-american.

În martie 2020, Inter Miami o va întâlni pe LA Galaxy, echipa pentru care Beckham a evoluat între 2007 şi 2012. Pentru a fi sigur că echipa sa nu se va face de râs, fostul mare fotbalist englez vrea să aducă pe banca tehnică un nume uriaş din fotbalul european. David Moyes şi Carlo Ancelotti sunt principalii favoriţi.

În plus, Beckham vrea să dea adevărate lovituri şi pe piaţa transferurilor. Pe lângă jucătorii de mare perspectivă pe care i-a convins să semneze, din America de Sud, englezul îi are pe listă şi pe Mario Manduzkic, Radamel Falcao şi james Rodriguez.

Conform presei din Spania, marea lovitură pe care o pregăteşte David Beckham este, de fapt, Cristiano Ronaldo. Atacantul portughez nu se regăseşte la Juventus Torino, unde are nenumărate conflicte cu antrenorul Maurizio Sarri, astfel că o eventuală plecare la finalul sezonului este din ce în ce mai posibilă.

În plus, în două luni, Ronaldo va împlini 35 de ani în două luni, iar un transfer în MLS i-ar prinde foarte bine starului portughez, atât din puncte de vedere financiar, cât şi din punct de vedere profesional.

Citeşte mai mult despre

comentarii: