image
Sursa foto: marca.com

Cristiano Ronaldo, la cel mai slab sezon în La Liga: Cum arată cifrele portughezului

Cristiano Ronaldo se afla în fața unei borne istorice. Portughezul poate ajunge la cinci Ligi ale Campionilor câștigate, dacă Real Madrid o va învinge sâmbătă, 26 mai, la Kiev, pe Liverpool. Cu toate că se află în fața unei performanțe uriașe, CR7 vine, însă, după cel mai slab sezon al său de când joacă la Real Madrid.

Britanicii de la Goal a făcut o scurtă analiză a parcursului din acest sezon al lui Ronaldo, notând ca superstarul portughez are cele mai slabe cifre de când joaca în La Liga.

CR7 a marcat "doar" 26 de goluri în La Liga în acest sezon, cu un gol mai mult față de stagiunea trecută, dar, spre deosebire de sezonul precedent, acum el a jucat doar 2.235 de minute. Pe lângă numărul mic de goluri, Cristiano a bifat și cel mai mic număr de șuturi - 180. De asemenea, el nu a marcat în acest sezon niciun gol din afara careului, scrie digisport.ro!

În primul sezon la Real, în stagiunea 2009/2010, Cristiano a marcat 26 de goluri în La Liga.

În sezonul 2014/15, Cristiano a atins vârful său de performanță, marcând 48 de goluri în La Liga.

Ronaldo a marcat 56% dintre goluri în acest sezon cu piciorul drept și a bifat doar 5 reușite cu capul.

Pe de altă parte, Ronaldo a marcat de 15 ori în 12 meciuri din UEFA Champions League!

În ultima partidă a sezonului din La liga, în deplasarea de la Villarreal, scor 2-2, Cristiano Ronaldo a marcat un gol, în minutul 32, și a fost schimbat cu Benzema, în minutul 62, ambii fiind menajați pentru finala UCL. În urma acestui rezultat, echipa pregătită de Zinedine Zidane a încheiat campionatul pe locul trei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: