image
Sursa foto: politiacapitalei.md

Un bărbat de 34 de ani, cercetat penal pentru circulația ilegală a drogurilor; Acesta riscă până la cinci ani de închisoare

Un bărbat cu vârsta de 34 de ani, a fost reținut de către polițiști, pentru circulația ilegală a drogurilor. În cadrul măsurilor întreprinse pe sectorul deservit privind combaterea și contracararea fenomenului de răspândire și comercializarea a substanțelor narcotice, pe strada Melestiu, oamenii legii au observat că acesta are un comportament suspect.

Fiind întrebat de oamenii legii dacă deține asupra sa careva obiecte sau substanțe interzise, bărbatul a comunicat că are în posesie substanțe narcotice.

În cadrul acțiunilor procesual penale, acesta a predat 23 de pachete de tip zip-lock ambalate artizanal cu bandă adezivă și un pachețel din polietilenă transparent, în care se observa o substanță solidă de culoare albă sub formă de praf și cristale.

În cazul în care i-ar fi reușit comercializarea drogurilor, suspectul ar fi obținut un profit de circa 15 000 de lei. Toate probele delicte depistate, au fost ridicate și sigilate conform procedurii și îndreptate pentru a fi efectuată expertiza. Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore și cercetat penal pentru ,, Circulația ilegală a drogurilor”, iar conform legislaţiei penale în vigoare el riscă o pedeapsă cu închisoare de la 2 la 5 de ani”, potrivit Poliției.

Cercetat penal pentru circulația ilegală a drogurilor

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: