image
Sursa foto: Getty Images

Veste excelentă din Anglia! Guvernul a anunțat când s-ar putea relua sezonul din Premier League

Sezonul din Premier League s-ar putea relua luna viitoare! Guvernul din Marea Britanie a anunțat că niciun eveniment sportiv nu va avea loc până la data de 1 iunie, însă sunt prevăzute noi măsuri de relaxare a restricțiilor.

Guvernul a dat publicității un document de 50 de pagini, în care sunt menționate noi măsuri de relaxare a restricțiilor, iar a doua fază a acestora, care ar putea intra în vigoare începând cu 1 iunie, vizează și reluarea sportului, scrie ESPN.

În aceste condiții, sezonul din Premier League s-ar putea relua în luna iunie, însă totul depinde de evoluția situației generată de pandemia de COVID-19.

Totuși, partidele din Anglia se vor disputa cu porțile închise. Guvernul precizează că suporterii vor avea acces în stadioane "ceva mult mai târziu, în funcție de reducerea numărului de cazuri de infectări".

Suspendat pe 13 martie din cauza înmulţirii cazurilor de COVID-19, campionatul din Anglia ar trebui să revină pe teren pe 8 iunie, conform planului intitulat "Project Restart", iar meciurile se vor desfăşura pe stadioane neutre.

Cluburile din Premier League vor avea noi discuții, astăzi, pentru a discuta despre reluarea sezonului, transmite BBC.

Ultimul meci din Premier League a avut loc pe 9 martie. Liverpool este lider autoritar, cu 82 de puncte, și este foarte aproape de a deveni campioană. Podiumul este completat de Manchester City (57p) și Leicester (53p).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: