image
Sursa foto: captură video

Andrei Năstase, în rând la vot: Prin prezența masivă putem să ne opunem fraudelor puse la cale de Plahotniuc, Șor și Leancă

Copreședintele blocului ACUM Platforma DA și PAS, Andrei Năstase, așteaptă în rând să voteze, la secția de votare deschisă în incinta Institutului Cultural Român din Chișinău, acolo unde ca și în alte secții de vot este aglomerație.

„Îmi exprim sentimentul de bucurie că foarte multă lume bună a ieșit să voteze la Chișinău. Am o singură rugăminte, ieșiți la vot. Am aterizat la ora 13 și de atunci merg de la o secție la alta și caut un rând mai mic. Aceste alegeri sunt esențiale pentru ambele maluri ale Prutului, dar și pentru Europa. Oamenii buni și cinstiți trebuie să riposteze împotriva tuturor celor care vor o Europa dezmembrată”, a menționat Andrei Năstase într-o intervenție live pe Facebook.

„Oamenii au ieșit să dea ripostă celor care și-au dorit să obstrucționeze și aceste alegeri. Fie că se întâmplă la București sau în Diasporă. Cineva a vrut aici la Chișinău să aplice aceeași schemă aplicată în campania parlamentară, fenomenul Transnistria. Există și actori politici care au apelat la mijloace ilegale. Dar prin prezența masivă putem să ne opunem acestor fenomele puse la cale de Plahotniuc, Șor și cel care i-a slujit în calitate de premier când au fost furate miliardele”, a adăugat Andrei Năstase.

Precizăm că, potrivit Ziarului de Gardă, Partidul Șor ar împărți cadouri electorale la Institutul Muncii. Totodată, formațiunea politică îndeamnă oamenii să voteze pentru Partidul Social Democrat din România, condus de Liviu Dragnea. Cei din Partidul Șor au negat informațiile.

Totodată, candidatul PNL la europarlamentare, Adrian Dupu, a acuzat mai multe tentative de fraudare în Republica Moldova. Potrivit lui, oamenii sunt aduși organizat la vot de către PSD și partenerii lor. De asemenea, oamenii ne semnalează că de la locul de muncă îi obligă să iasă la vot pentru Iurie Leancă și ProRomânia. Iurie Leancă nu a comentat deocamdată declarațiile lui Adrian Dupu. Precizăm că acesta candidează pe lista partidului Pro România, condus de Victor Ponta.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: