image
Sursa foto: Getty Images

Mike Tyson are deja o ofertă de 1 milion de dolari pentru a urca în ring: Adversarul lui va fi la morgă a doua zi

Mike Tyson are deja oferte pentru a urca în ring după ce a anunțat că a reluat antrenamentele de trei săptămâni. Legenda greilor profesioniști nu și-a ascuns intenția de a participa la meciuri în scopuri caritabile.

Iar un promotor celebru din Australia i-a oferit deja posibilitatea unui astfel de duel - Iron Mike ar urma să încrucișeze mănușile cu foști rugbiști, precum fostul mare jucător de la All Blacks, Sonny Bill Williams. Aceștia au devenit boxeri după ce s-au retras din sportul cu balonul oval.

"Meciul ar putea avea loc pe arene cu 30 de mii de locuri, ar fi un eveniment. Chiar dacă Mike are 53 de ani, sunt mulți care vor să-l înfrunte.

Am luat legătura cu unul din agenții lui și i-am spus că-i putem oferi un milion de dolari pentru un meci," a declarat promotorul Brian Amatruda.

Însă un boxer australian și amic al lui Tyson, Jeff Fenech, i-a prevenit pe organizatori.

"Dacă Mike trimite o lovitură spre băieții aștia, ar putea intra la închisoare pentru omucidere! Știu cum dă cu pumnul, mai mult ca sigur adversarii lui vor fi la morgă a doua zi," a spus Fenech, un fost campion mondial la box.

Tyson a mai boxat într-un meci demonstrativ în 2006 contra lui Corey Sanders când era în mare încurcătură din punct de vedere financiar.

Un alt zvon este că managerul britanicului Tyson Fury ar agrea un meci demonstrativ cu Mike Tyson pe durata a trei reprize pentru suma de 150 de milioane de dolari.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: