AS, care citează El Chiringuito, anunță că tânărul campion mondial e gata să ceară transferul la Real Madrid. Jurnalistul Eduardo Inda, un apropiat al "albilor" a anunțat, în direct la TV, că Mbappe a vorbit cu Zinedine Zidane și i-a spus că e pregătit să-i ceară lui Nasser Al-Khelaifi (n.r. președintele lui PSG) să-l lase la Real Madrid.

Același jurnalist a precizat că gruparea de pe Bernabeu este gata să includă în afacere și doi super jucători: James Rodriguez și Isco.

Lui James Rodriguez îi expiră împrumutul la Bayern Munchen în această vară, iar bavarezii nu vor activa clauza pentru transferul definitiv. Aceasta este și dorința fotbalistului, care își dorește să revină la Real Madrid.

Problema este însă revenirea lui Zinedine Zidane. Tehnicianul francez nu are o relație foarte bună cu James, motiv pentru care a și acceptat împrumutul la Bayern, în urmă cu doi ani. Lucrurile nu s-au schimbat, iar Zizou vrea să-l folosească pe columbian ca monedă de schimb în super afacerea Mbappe.

Un alt jucător pe care Real Madrid vrea să-l includă în afacere este Isco, mai ales că PSG este în căutarea unui mijlocaș de clasă, după despărțirea de Rabiot, al cărui contract expiră la finalul sezonului.