image
Sursa foto: Jurnal.md/Nadejda Roșcovanu

VIDEO: Igor Grosu, despre încercarea de majorare a salariilor judecătorilor CC: „N-a fost momentul potrivit”

„N-a fost momentul potrivit și nici comunicarea cea mai bună”, astfel a comentat președintele Parlamentului, Igor Grosu încercarea eșuată de dublare a salariilor judecătorilor de la Curtea Constituțională.

„În pofida acestui fapt consider în continuare că această instituție este foarte importantă și de ea a depins încotro a mers țara. Oamenii de acolo au rezistat unei presiuni enorme. Prin târg mergeau băieți de aceștia care sunt acum fugari și încercau să încline balanța într-o parte ori alta. Pe lângă aceasta avea loc filarea judecătorilor și încercarea de a le intimida membrii familiei”, a declarat Igor Grosu în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

Speakerul admite că încercarea de majorare a salariilor judecătorilor CC care a generat multe interpretări, dar și creșterea prețurilor, criza gazului sunt cauze care au dus la scăderea ratingului PAS în sondaje.

„E și firesc după aceste crize, scumpri să scadă ratingul altfel ar fi anormal, dar asta nu ne demotivează. Noi trebuie să continuăm să facem ce-am promis pentru că dacă ne îngrijim de rating e o capcană și căderea în ea poate fi și mai abruptă. În aceste situații nu ne rămâne decât să analizăm toate acțiunile și să vedem unde am greșit și unde e lipsă de comunicare. Este loc pentru mai bine, o să muncim. Învățăm și noi politică”, a comentat Igor Grosu.

Amintim că datele ultimului sondaj de opinie realizat de CBS- Research, IDIS Viitorul și Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale al Academiei Române (IPRI), făcut public luni, 20 decembrie, arată că partidul de guvernare PAS pierde teren în raport cu forțele de opoziție. Rezultatele sondajului arată că PAS și BECS au aproximativ același număr de susținători.

Emisiunea „Secretele Puterii” poate fi urmărită integral mai jos.

Noutăţile partenerilor

comentarii: