image
Sursa foto: jurnal.md

Carp despre unionistul Filip: „Să vină data viitoare în plen cu harta României și să o înmâneze lui Bătrâncea”

PD-ul, PSRM-ul și actualul Guvern sunt staful electoral a lui Igor Dodon, a declarat deputatul PAS Lilian Carp în cadrul emisiunii „Ora Expertizei” de la Jurnal TV.

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului tehnocrat nu a fost astăzi susținută în Parlament de către deputații PD – PSRM. Liderul PD-ului Pavel Filip a ținut un discurs înflăcărat unionist în plen înainte de votarea moțiunii, menționând că partidul său nu o va susține. Acesta s-a declarat de la tribuna Parlamentului unionist și pro român.

Deputatul PAS Lilian Carp în cadrul emisiunii „Ora Expertizei” de la Jurnal TV a declarat că știe cine ia scris discursul unionist lui Pavel Filip și îi recomandă să vină în plenul legislativului cu harta României.

Am văzut astăzi cât de unionist este Filip, eu știu și cine ia scris discursul, există cineva acolo la ei în partid. Îi recomand lui Filip ca data viitoare să vină în plen cu harta României și să o înmâneze lui Bătrâncea, colegul său de alianță, să vedem ce va face acesta. PD – ul PSRM - ul și actualul Guvern sunt staful electoral a lui Igor Dodon. Ei se ocupă doar de campania electorală a acestuia și nu le pasă că oamenii au ajuns la limita sărăciei”, a menționat Carp.

Noutăţile partenerilor

comentarii: