image
Sursa foto: Jurnal.md

Veaceslav Platon este tatăl copilului Nataliei Morari; Anunțul făcut de jurnalistă

Afaceristul Veaceslav Platon este tatăl copilului Nataliei Morari. Anunțul a fost făcut chiar de jurnalistă. „Tata lui Rem este Veaceslav Platon și o declar ca să nu mai existe loc de niciun fel de șantaj în privința mea și a fiului meu”, a anunțat Morari, în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de facebook.

„Un an în urmă eu am ales să creez o poveste în jurul fiului meu Rem pentru a-l proteja înțelegând că asta este unica șansă ca el să aibă o copilărie liniștită în societatea noastră. Am făcut-o cât am putut, dar pentru că urmează lucrurile care nu mai pot fi oprite, vreau să fiu eu cea care va spune totul. În ultimele săptămâni eu sunt șantajată de către oamenii din SIS cu aceste detalii din viața mea personală. Se dorește supunerea mea ca jurnalist, dar asta nu va fi niciodată. Tata lui Rem este Veaceslav Platon și o declar ca să nu mai existe loc de niciun fel de șantaj în privința mea și a fiului meu”, a declarat Natalia Morari.

Jurnalista a mai anunțat că va face o pauză de emisie și că se retrage temporar din Consiliul de Adminstrație al postului de televiziune al cărei fondator este.

„Voi reveni la timpul potrivit, inclusiv cu un nou format de emisiune. Asta este ultima mea declarație despre viața personală”, a punctat Morari.

Amintim că, recent, Veaceslav Platon publicase pe facebook o fotografie cu un copil care semăna izbitor cu fiul Nataliei Morari, însă a șters-o rapid. Ulterior, fostul deputat român Cristian Rizea, condamnat în România la 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare, și care a fugit la Chișinău, unde se află și până astăzi, a declarat zilele trecute că Natalia Morari se află de mai mult timp într-o relație cu Veaceslav Platon.

jurnal.mdjurnal.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: