image
Sursa foto: ria.ru

Prima reacție a lui Putin la investigația lui Navalnâi privind palatul de pe litoralul Mării Negre: „Plictiseală, fetelor”

Preşedintele rus, Vladimir Putin, dezminte că ar fi proprietarul reşedinţei somptuoase de pe malul Mării Negre prezentate într-o anchetă a opozantului Alexei Navalnâi.

„Nu am văzut acest film din cauza lipsei de timp, dar m-am uitat peste informațiile prezentate de consilieri. Nimic din ce este prezentat în el ca fiind bunurile mele nu îmi aparţine nici mie și nici rudelor mele și nici nu mi-au aparținut niciodată. Aceste informații circulă de mai bine de zece ani. Acum este o bună oportunitate. Au lipit totul împreună, au decis să spele creierii cetățenilor noștri cu aceste materiale", a declarat şeful statului rus în cadrul unei întâlniri televizate cu studenţii ruşi.

„Mi-au postat fotografia înotând într-o piscină în care nu am fost niciodată. Este doar o compilație, un montaj. Dacă m-aș exprima în stilul unui personaj celebru, aș vrea să spun: „Plictiseală, fetelor”. Dacă ar fi inventat altceva”, a adăugat Putin.

Potrivit acestuia, dacă ar avea proprietăți scumpe, ar rămâne „cel puțin o urmă”. „Cel puțin o anumită înregistrare a unor terenuri, unele tranzacții financiare, cel puțin o înregistrare de către un notar”, a mai spus Putin.

Fundația lui Alexei Navalnâi a dat publicităţii, săptămâna trecută, o investigație care scoate la iveală faptul că președintele rus Vladimir Putin își construiește de circa 15 ani propriul palat în regiunea Krasnodar, un palat bine păzit și ferit de ochii lumii.

Noutăţile partenerilor

comentarii: