image
Sursa foto: avantaje.ro

Prezicerile astrale pentru astăzi, 25 mai

Prezicerile astrale pentru astăzi, 25 mai.

Berbec

Subconștientul dă naștere ideii că totul se întoarce împotriva ta. Deși energia acestei zile este negativă, fă efortul de a-ți face ordine în ceea ce privește modul de gândire.

Taur

Viața sentimentală este azi supusă stresului. Fii mai precaut în exprimarea afectivității pentru a nu fi rănit din dragoste.

Gemeni

Atenție la locul de muncă, sunt șanse să fii implicat în certuri sau într-un posibil șantaj. Atenție la modul în care comunici cu cei din jur, controlează-ți impulsivitatea.

Rac

O relație extraconjugală se poate activa, mai ales la locurile de muncă ce implică deplasări în interes de serviciu, acum rămâne doar la latitudinea ta dacă vei ceda tentației.

Leu

Recomandăm să îți faci timp și pentru tine, mai mult somn ar fi indicat. Chiar dacă vei încerca să faci multe lucruri vei observa că nu este posibil, apar multe obstacole.

Fecioară

Riscul de a intra în criză de timp la locul de muncă este mare, totuși nu încerca să-i forțezi pe cei din echipă să termine proiectul la timp, pot apărea erori care să te coste bani.

Balanță

Membrii familiei au nevoie în această zi de prezența ta, acum depinde de vârstă, statut, posibilități, situațiile pot fi nenumărate. Încearcă să le faci pe plac, dar nu fă compromisuri prea mari.

Scorpion

Partea financiară trebuie regândită cu atenție, se recomandă cumpătare atunci când iei decizia să investești în ceva ce prezintă risc major, chiar dacă ai impresia că ar putea aduce câștiguri rapide.

Săgetător

Situațiile pot fi destul de instabile astăzi. Bazează-te doar pe propriile puteri și nu te încrede în cei din jur, deoarece s-ar putea ca aceștia să urmărească să obțină doar beneficii în interes personal.

Capricorn

Stai ca pe un butoi cu pulbere. Discuțiile pe teme financiare ar trebui evitate în această zi pentru a nu cauza pierderi de oportunități din pricina agresivității verbale.

Vărsător

Posibile tentații irezistibile pot aduce repercusiuni negative pe plan emoțional. Încearcă să rămâi focusată pe partenerul deja existent, decât să te trezești cu lacrimi în ochi.

Pești

Nu da bani cu împrumut prietenilor, mai ales celor care sunt plecați în străinătate. Mulți vor dori să profite de bunătatea ta, doar pentru că ai avut un moment de slăbiciune și te-ai lăudat cu roadele muncii din ultima perioadă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: