image
Sursa foto: jurnal.md

Chicu despre avertizarea Mitropoliei contra vaccinării și implantarea cipurilor: Dă-mi putere să reacționez înțelept și calm

Premierul Ion Chicu a reacționat la revendicările Mitropoliei în care se cere vaccinarea cetățenilor să aibă loc doar benevol menționând că: „Să ne rugăm cu toții pentru luciditate și sănătatea oamenilor. Inclusiv, a cetățenilor birocrați și angajați ai Bisericii.”

Într-o postare pe pagina sa de facebook, premierul Ion Chicu și-a exprimat opinia față de declarațiile ale Sinodul Bisericii Ortodoxe din Republica Moldova, referitor la teoria conspirației, precum că Bill Gates vrea să introducă cipuri în oameni, ca să-i controleze de la distanță. Mitropolia a solicitat executivului ca vaccinarea cetățenilor să aibă loc doar benevol.

Doamne iartă-mă și păzește-mă de păcate. Și dă-mi minte și putere să reacționez înțelept și calm la așa ceva.

Să fim milostivi și înțelegători. Se poate întâmpla cu fiecare dintre noi, ca rațiunea să ne fie întunecată de puterea instinctelor, ispitelor și rătăcelelor.

Să ne rugăm cu toții pentru luciditate și sănătatea oamenilor. Inclusiv, a cetățenilor birocrați și angajați ai Bisericii.

p.s. Această criză ne reamintește cât de important este să restabilim sistemul de educație/învățământ în țară. Într-o societate elevată asemenea „avertismente” nu ar avea cum să apară. N-ar avea rostul. Doamne iartă-mă”, scrie Ion Chicu.

Amintim că Mitropolia a solicitat Guvernului revizuirea deciziei din 14 mai, când s-a hotărât ca până la 30 iunie slujbele să fie ținute în continuare doar în curțile biserici, cu păstrarea distanței sociale și purtarea măștilor, în caz contrar va exclude guvernanții din pomenirea și rugăciunile Bisericii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: