image
Sursa foto: alpari.com

Volumul operațional al serviciului PAMM de la compania Alpari a depășit 92 de miliarde de dolari în 9 luni ale anului 2020

Serviciul PAMM, dezvoltat de marca internațională Alpari, continuă să crească în popularitate în timpul pandemiei COVID-19 și a regimului de autoizolare. Numărul de clienți activi în serviciul PAMM la sfârșitul lunii septembrie 2020 depășea 19.000 de persoane din peste 60 de țări. Volumul operațional lunar mediu de tranzacționare a serviciului PAMM a depășit peste 10,2 miliarde de dolari.

În același timp, volumul operațional total de tranzacționare a PAMM-urilor în primele nouă luni ale anului 2020 a depășit 92 de miliarde de dolari. Este nevoie sa cunoașteți că serviciul PAMM oferă posibilitatea de a obține profit pe piața valutară fără de a tranzacționa de sine stătător. Este nevoie doar sa investiți banii într-un cont și sa obțineți venit împreună cu traderul care-l gestionează.

Conturile PAMM de la compania Alpari ocupa topul liderilor printre produsele de investiții financiare datorită transparentei maxime, ușurinței de utilizare și rentabilității ridicate. Aveți posibilitatea investi chiar fiind acasă. Investiția minimă într-un cont este de 50 USD, iar într-un portofoliu PAMM - 100 USD, ceea ce face ca acest instrument să fie disponibile pentru o gamă largă de investitori. Pentru a maximiza confortul utilizării serviciului PAMM, Alpari a dezvoltat aplicația mobilă Alpari Invest, care vă permite să vă gestionați și să vă monitorizați investițiile în timp real.

Alpari a adăugat recent o nouă clasificare a conturilor care simplifică mult procesul de selecție. Acum, conturile PAMM, care se află în ratingul deschis pe site-ul companiei, au semne distinctive speciale care simbolizează caracteristica principală și forța unui cont anumit. În total, există 34 de semne în clasificare, care vor ajuta la distingerea liderilor în strategiile active și pasive, durata randamentelor pozitive, cel mai bun raport rentabilitate / risc, rentabilitatea maximă, cel mai mare număr de investitori, cea mai mare sumă de fonduri în gestiune, cea mai lungă perioadă de existență și așa mai departe.

alpari.comalpari.com

În general, conform rezultatelor celui de-al treilea trimestru al anului 2020, serviciul are 2932 de conturi PAMM active și 873 de portofolii PAMM. În acest moment, există 18250 de investitori activi și 2224 de manageri în conturile PAMM. 346 de persoane investesc activ în portofolii PAMM, iar 767 de persoane gestionează portofolii. În medie, rentabilitatea maxima (mediu între cele mai mari rentabilități ale celor trei conturi PAMM), care a fost arătat de contul PAMM pentru trimestrul trei din 2020, a fost de 584%, portofoliul PAMM - 99%. Ceea ce înseamnă ca profitul este de 584 dolari, si 99 dolari, respectiv, investind doar 100 de dolari. Dacă doriți să cunoașteți mai multe cum să investiți in conturile PAMM, accesați site-ul Alpari.com la departamentul Investiții.

alpari.comalpari.com

Noutăţile partenerilor

comentarii: